Capçalera 50 anys Mort Francesc Pujols
Fundació
Francesc Pujols
Catàleg
Activitats
Enllaços
Notícies
Contacte
 
Subscriu-t'hi si vols rebre les nostres novetats
  La Fundació


  La Fundació Francesc Pujols i Morgades és una entitat privada beneficodocent, sense ànim de lucre, que neix de la voluntat de Faust Pujols i Alcover, plasmada mitjançant la carta fundacional del 17 de gener de 1992 de donar a conèixer l'obra del seu pare, Francesc Pujols i Morgades.

  L'objecte de la Fundació és, tal com consta als Estatuts, promocionar, fomentar, divulgar, prestigiar, protegir i defensar l'obra cultural i filosòfica de Francesc Pujols i Morgades.

  Faust Pujols i Alcover, fill de Francesc Pujols i Morgades i Josepa Alcover i Font, va néixer el dia 1 de març de 1915 i va morir el dia 25 de juliol de 1991, a l'edat de 76 anys.

  Al llarg de la seva vida, conjuntament amb la seva esposa, Josefina Ballescà Cervera, es va interessar pel món de la cultura en general i especialment va intentar recollir, preservar i difondre l'obra del seu pare. Una de les seves últimes voluntats va ser la creació de la Fundació Francesc Pujols i Morgades per tal de perpetuar aquesta tasca.

  Col·laboradors
  © Fundació Francesc Pujols | adm@fundacio-francescpujols.cat | aTotArreu.com
  "L'elaboració d’aquesta pàgina ha comptat amb una subvenció de la Institució de les Lletres Catalanes per a la creació o renovació de pàgines web sobre literatura catalana l’any 2006".